Acasă » Uncategorized » Marketingul de gherila

Marketingul de gherila

Lucrarea este structurata in patru parti.Prima parte, denumita sugestiv Analiza conceptului teoretic, contine definirea si aprofundare conceptului de “gherilla marketing”. In acest sens, au fost discutate notiuni precum terminologie, comunicarea si importanta ei, mesajul si receptorii acestuia.Prima parte se incheie prin analiza propriu-zisa a conceptului de “guerilla marketing”, fiind aduse in discutie notiuni precum: armele marketingului de gherila, vanzatorul de gherila, antreprenorul, modalitati de atragere a publicului tinta, pozitionarea pe piata a companiilor, importanta serviciilor oferite clientului, darsi relaţiile publice si publicitatea.

Cea de-a doua parte a lucrarii este o etapa premergatoare realizarii studiului de caz, Pregatirea etapei practice. In acest sens, s-a demonstrat de ce este marketingul de gherila o modalitate eficienta de promovare in aceste vremuri si s-a realizat un studiu literar ce va sta la baza cercetarii de marketing ulterioare.

Urmatoarea etapa a reprezentat-o cautarea firmelor respondente.

Capitolul IV este intitulat Actionarea in rezolvarea “problemei” si cuprinde doua interviuri si trei chestionare.  Scopul completarii acestor chestionare si interviuri il reprezinta faptul ca, prin analiza datelor prin metode statistice, am vrut sa demonstrez daca, intr-adevar, marketingul de gherila este o metoda eficienta de promovare pentru companiile romanesti, fiind cunoscut faptul ca managerii si oamenii de marketing romani nu fructifica la maxim beneficiile pe care le poate aduce implementarea in cadrul companiei a marketingului de gherila.

Lucrarea se incheie cu un capitol de concluzii si recomandari, capitolul V, in cadrul caruia sunt prezentate concluziile in urma interviurilor/ aplicarii chestionarelor, a tuturor conceptelor teoretice prezentate in partea intai a lucrarii, precum si concluzii personale si finale asupra celor dezbatute.Daca doresti aceasta lucrare contacteaza-ne pe adresa de email beatriceprejbeanu@yahoo.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: